monitorizare TSG , monitorizarea apartamentului, servicii de securitate, monitorizarea casei tale, casa particulara,
  • Program de activitate
  • 24/24 ore, 7/7 zile
RU EN

Serviciul de moniotorizare și intervenție operativă

Thor Security Group

Serviciul de moniotorizare și intervenție operativă

O.P. ”Thor Security Group” S.R.L. oferă Clienților servicii de Securitate prin monitorizarea permanentă a sistemelor de alarmă și intervenție operativă a Grupelor Mobile la declanșarea semnalului de alarmă.Acest gen de activitate este compus din două  servicii separate și anume:

                   1. Monitorizarea permanentă a sistemelor de alarmă

         Monitorizarea presupune preluarea permanentă (24/24 ore, 7/7 zile) a semnalelor transmise de sistemul local de alarmă către Pupitrul Dispeceratului de pază centralizat al Companiei și gestionarea acestora în funcție de tipul de alarmă declanșată. Transmiterea semnalelor la Pupitrul Dispeceratului  se realizează prin Programul de monitorizare ”ANDROMEDA”. Programul respectiv permite monitorizarea oricărui tip de sistem de alarmă și disponibilitatea de a conecta un număr nelimitat de abonați, fiind gestionat de dispeceri cu o foarte bună pregătire profesională.Dispecerii recepționează fiecare semnal parvenit atât de la obiectiv, cât și de la abonați, iar în caz de efracție, declanșarea butonului de alarmă, incendiu, etc., se alertează Grupele Mobile de intervenție pentru deplasarea imediată la obiectiv și soluționarea problemei.

                   2. Intervenția operativă a Grupelor Mobile        

         Intervenția operativă presupune deplasarea rapidă, în decurs de 5 – 7 minute, a Grupelor Mobile la obiectul monitorizat în caz de alarmă.       Detașamentul de intervenții operative al Companiei este constituit din agenți de intervenție, care dispun de calități fizice și psihice deosebite, ca urmare a pregătirii teoretice și a antrenamentelor practice riguroase. Grupele Mobile dispun de automobile inscripționate cu logotipul Companiei și au în componența sa agenți de intervenție calificați, dotați și echipați corespunzător cu bastoane de cauciuc, spray lacrimogen, vestă antiglonț, apărători, cască de protecție, stații radio/telefonie mobilă și arme de foc. Grupele Mobile sunt dislocate în puncte fixe de staționare, în zonele apropiate obiectivelor monitorizate. În permanență unul din echipajele Grupelor Mobile se află în rezerva opertivă pentru situații neordinare sau speciale (alarme concomitente, defecțiuni tehnice ale unităților de transport, etc.). Experiența Companiei noastre și a angajaților săi antrenați în serviciu de monitorizare – intervenție, oferă Clienților siguranța prestării unui serviciu de calitate cu personal experimentat și instruit.