Paza fizică TSG, TSG securitate paza fizica, securitate totala a obiectivului
  • Program de activitate
  • 24/24 ore, 7/7 zile
RU EN

Paza fizică

Thor Security Group

Paza fizică

O.P “Thor Security Group” S.R.L oferă agenților economici și persoanelor fizice servicii de pază fizică la cele mai înalte standarde existente pe piață. Serviciile de pază fizică prestate de către Compania noastră sunt adaptate fiecărui segment de activitate și fiecărui Client în parte. Prestarea serviciilor de pază fizică la întreprinderi de producere, comerciale, oficii, locații de agrement, complexe rezidențiale, instituții de învățământ și culturale, case și apartamente de locuit se efectuează în regim de activitate 24/24, sau în regim de zi conform programului prestabilit.

Personalul Companiei este constituit din angajați profesioniști, cu o experineță bogată de activitate în domeniul pazei și asigurării ordinii de drept, posedând deprinderi și perceperi practice la respingerea unor posibile atacuri și aplanarea unor eventuale conflicte.

Subsecvent, menționăm, că agenții de pază sunt echipați corespunzător cu ținute de serviciu de modelul stabilit de legislație, dotați corespunzător cu mijloace speciale: bastoane de cauciuc, spray lacrimogen, lanterne, cât și cu mijloace de legătură radio și telefonie mobilă, etc. Agenții de pază sunt coordonați, instruiți și verificați zilnic de șefii de secții, asigurându-ne astfel că serviciul este prestat fără abateri regulamentare, iar obiectivul este păzit conform celor mai înalte rigori.

Politicile manageriale în domeniul pazei fizice promovate de către Conducera Companiei, dar și experiența de activitate a angajaților săi, a determinat mulți agenții economici să beneficieze de serviciile de pază fizică prestate de noi la peste 2000 de obiective, printe care remarcăm: „Pacific-Motors Moldova” S.R.L.; B.C. „Victoriabank” S.A.; B.C. „FinComBank” S.A.; B.C. „EuroCreditBank” S.A.; Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”; Rețeaua de magazine „Linia H2O”; S.C.„Metro Cash & Carry Moldova” S.R.L.; „Slavena Lux” S.R.L.; „Easy Credit” S.R.L; ÎS „Agenția Rezerve Materiale ”, etc.

Compania noastră menţine relaţii de colaborare cu toate agenţiile de pază înregistrate pe teritoriul ţării, dar optează şi pentru relaţii de cooperare cu structuri similare din alte ţări.