Paza de corp
  • Program de activitate
  • 24/24 ore, 7/7 zile
RU EN

Paza de corp

Thor Security Group

Paza de corp

O.P. "Thor Security Group" SRL oferă servicii de gardă de corp la cele mai înalte standarde. Serviciile oferite de compania noastră aduc siguranța și protecția dorite. La furnizarea de servicii de gardă de corp, cele mai bune măsuri de protecție sunt adoptate numai după efectuarea unui studiu al riscurilor la care sunt supuse persoanele care trebuie protejate, studiu realizat de specialiști în domeniu în cadrul Companiei noastre. Personalul angajat în serviciul de gardă de corp are vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, este profesionist, are experiență în structurile de protecție, pază și securitate ale statului, posedă capacități și calități intelectuale și morale ridicate, abilități și percepții practice la manipularea și aplicarea arma de foc și forța fizică, întotdeauna gata să analizeze în mod corespunzător situația operațională și să acționeze prompt în diferite cazuri și situații confuze.

Angajații Companiei noastre își îmbunătățesc permanent măiestria profesională, sunt testați periodic, participând la diverse exerciții și situații de caz în condiții egale cu cele ale situațiilor reale.

Apelând la serviciile noastre, veți descoperi o echipă de profesioniști care vă vor oferi, în orice moment, cea mai fiabilă soluție la problemele legate de securitatea dumneavoastră și a membrilor familiei dumneavoastră.