• Program de activitate
  • 24/24 ore, 7/7 zile
RU EN

Sisteme de alarmă antiefracție

Thor Security Group

Sisteme de alarmă antiefracție

O.P. ”Thor Security Group” S.R.L. deține toate autorizațiile necesare pentru montarea sistemelor de alarmă pentru casă, apartament, spații comerciale, depozite, magazine, oficii, etc. Odată cu achiziționarea unei locuințe sau necesitatea asigurării securității ale spațiilor comerciale, oficiilor, magazinelor, ș.a., orice Clent se gândește la procurarea și instalarea unui sistem de alarmă antiefracție, iar pentru acesta, trebuie neapărat să fie familiarizat cu câteva informații de bază despre acest sistem, cum funcționează și din ce este alcătuit sistemul propriu – zis.

Toate sistemele de alarmă funcționează pe același principiu de bază, și anume acela al asigurării punctelor de intrare: uși și geamuri, dar și a unui spațiu ce conțin obiecte de valoare, cum ar fi: opere de artă, calculatoare, arme, bani, etc. Indiferent de dimensiunea casei, oficiului, spațiului comercial, numărul de uși și geamuri, sau câte camere decide Clientul să protejeze, singura diferență reală constă în numărul componentelor de Securitate instalate în încăperi și monitorizate prin intermediul Dispeceratului de pază.                                                                               

O diversă gamă a sistemelor de alarmă o reprezintă sistemele performante utilizate de Compania noastră ”ORION – NOVA” și ”AJAX”, care sunt conectate la Internet prin intermediul aplicației (inclusă) pentru telefoanele mobile. Aceste sisteme facilitează monitorizare on-line a spațiului protejat.                    

Specialștii Companiei noastre vă pot consulta și recomanda cele mai performante sisteme de alarmă antiefracție și vă vor oferi cele mai calitative servicii pentru lucrările de montare, pornire și reglare a sistemelor de alarmă antiefracție.