• Program de activitate
  • 24/24 ore, 7/7 zile
RU EN

Sisteme de control acces

Thor Security Group

Sisteme de control acces

Sistemele de control acces utilizate în cadrul O.P. ”Thor Security Group” S.R.L. reprezinta unul dintre cele mai sigure şi eficiente metode de protecţie a unui obiectiv, datorita restrictionarii accesului persoanelor sau autovehiculelor la obiectiv. Functiile acestuia, ofera un control riguros al acces-ului in obiectului, cu evidentierea activitatii prin rapoarte detaliate.

În functie de tipul comunicatiei echipamentele de control acces pot functiona independent sau in retea.

Functionarea independentă asigură accesul pe baza autorizarii pre programate, fară înregistrarea sau transferul evenimentelor de acces. Aceste echipamente ofera un set minimal de funcții fiind destinate zonelor cu securitate scazută sau medie.

Funcționarea in rețea permite stocarea evenimentelor de acces în memoria locală a sistemului si apoi transferarea spre un calculator de administrare (server). Acest lucru permite extinderea functionalității cu accesul în intervale orare predefinite și prin anumite usi pe baza unor profile.

Complexitatea sistemelor este determinata de cele patru componente principale: Metoda de identificare, Echipamentele electronice pentru comanda, Dispozitivele pentru blocarea accesului si Software administrare.