(+373)060999966       MD-2001, Republica Moldova mun. Chişinău, str.Miron Costin 19/1 A

Paza tehnică

Paza tehnică reprezintă serviciul de supraveghere şi pază a obiectivelor/ locuinţelor cu aplicarea sistemelor moderne de semnalizare pază, antiincendiu şi video cu intervenţia echipelor de gardieni ale Grupelor de reacţionare operativă la semnalul de alarmă.

Acest serviciu este indicat atît pentru persoanele fizice cît şi pentru persoanele juridice asigurînd o protecţie maximală a imobilului (case, apartamente, oficii, obiecte comerciale şi industriale, depozite etc.) şi a valorilor materiale.

Paza tehnică a obiectivelor/locuinţelor este efectuată prin intermediul sistemelor de supraveghere centralizată cu utilizarea celor mai moderne programe SOFT, ce asigură controlul neîntrerupt al obiectivelor cu intervenţia echipelor de gardieni ale Grupelor de reacţionare operativă la recepţionarea semnalului de alarmă.

 

Echipele de gardieni ale Grupelor de reacţionare operativă sunt dotate cu automobile noi, arme, mijloace speciale şi echipamente moderne şi au menirea pentru reacţionarea promptă, acordarea ajutorului fizic, tehnic şi armat necesar serviciilor organizaţiei, în cazurile de schimbare/înrăutăţire a situaţiei operative în adiacenţa obiectivelor păzite, cît şi în alte circumstanţe de excepţie.

Grupele de reaţionare operativă sunt dislocate în toate sectoarele mun. Chişinău, activează în regim 24/24 ore şi sunt gata la primul semnal să se deplaseze la faţa locului de a contracara acţiunile nelegitime apărute, precum şi de conlucrare cu organele de poliţie, serviciiului situaţii excepţionale, ect.

 

La parvenirea semnalului de alarmă echipele de gardienii ale Grupelor de reacţionare operativă se deplasează la obiectivul conectat la Dispeceratul centralizat de pază al OP „Thor Security Group” SRL, în timp de 3-5 minute.

Mijloacele de semnalizare instalate corespund normelor de securitate şi nu afectează exteriorul edificiului sau interiorul încăperilor. Utilizăm un spectru de mijloace de semnalizare moderne în dependenţă de specificul obiectivului, menite să asigure securitatea imobilului şi persoanelor.